TIEDOTE – Päivitetty koronaohjeistus (19.3.)

TIEDOTE – Päivitetty koronaohjeistus (19.3.)

Koronaviruksen nopean leviämisen takia on tehtävä asioita sen ennaltaehkäisemiseksi

Leisku peruu kaikki yleisurheilukouluharjoitukset ainakin 13.4. asti. Harjoitusten siirtymistä ulkotiloihin valmistellaan ja pohditaan.

Kaupunki sulkee liikuntakeskuksen tilat koko kevään ajaksi. Vanhempien valmennusryhmät ovat saaneet treenohjeita myClubissa valmentajiltaan omatoimiseen harjoitteluun.

Ohjeistamme kaikkia välttämään harjoittelua sairaana. Jos epäilet sairastumista tai tiedät olevasi altistunut niin koronalle, kuin muillekin flunssakauden taudeille, on hyvä pysytellä yhteisistä tapahtumista poissa THL:n suositteleman varoajan. (Korona 14 vrk). Koronaviruksen aiheuttama Covid-19 voi olla myös lähes oireeton.

Koronavirus tarttuu ihmisestä toiseen THL:n tiedon mukaan pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa. Siksi toivomme hyvää käsien pesua, etenkin jos harjoittellaan porukalla. Käsien peseminen on suositeltavaa myös harjoitusten jälkeen, kun on käsitellyt yhteiskäytössä olevia urheiluvälineitä. Lisäksi harjoitusten aikana on hyvä välttää turhaa lähikontaktia. Harjoitellessa kannattaa suosia ulkotiloja olosuhteiden niin salliessa..

Kilpailukauden alku  viivästynee. Leisku noudattaa THL:n ohjeita ja tiedottaa muutoksista ja esimerkiksi kilpailujen peruuntumisesta myClubissa ja verkkosivuilla.