Pe 12.8. T/P 14-15 SM-kilpailut, Varkaus

Pe 12.8. T/P 14-15 SM-kilpailut, Varkaus

Netta-Nanalle pronssia kuulassa tuloksella 12,13

Netta-Nana Mäkkylän kuulatulos parani komeasti 80 senttiä  kauden pääkisassa. Tuloksella  12,13 heltisi pronssia. Netta osoitti jälleen omaavansa hyvät kilpailijan ominaisuudet ja  kauden pääkisassa venyminen  ja henkilökohtainen SM-mitali ovat hienot saavutukset.

Kuulan joukkuekultaa Netta-Nanalle ja Reetalle

Nuorten SM-kilpailuissa on myös kenttälajeissa joukkuekilpailu. Reetta Lehtosen kuulatulos oli 9,60. Netan ja Reettan  yhteenlasketulla tuloksella  20,87  tytöt voittivat hienosti  joukkuekultaa.  HKV:n tytöt olivat hopealla yhteistuloksella 20,11 ja Lempäälän Kisan tytöt olivat pronssilla.

Moukarin joukkuepronssia Aaronille ja Valtterille

Moukarissa riitti jännitettä, kun Aaron Kangas ei saanut kahdella ensimmäisellä heitolla tulosta ja se oli tehtävä kolmannella. Aaron kokosikin itsensä hyvin ja heitti kolmannellaan 38,69, joka jäi vain muutaman sentin kauden parhaasta. Kun Valtteri Mattila paranteli kauden parasta moukarikaartaan viisi metriä lukemiin 34,58, pojat voivat onnitella toisiaan hienosta kisasta ja  moukarin SM-joukkuepronssimitalista yhteistuloksella 73,27.   Moukarissa joukkuekultaa voitti Nokian Urheilijat ja hopeaa Suolahden Urho.