Piirinmestaruusmaastoista ja heittolajeista menestystä nuorille

Helatorstaina 18.5. kilpailtiin Satakunnan piirinmestaruusmaastojuoksut Nakkilassa. Leiskulla oli muutama urheilija mukana ja menestystä tuli monen mitalin myötä. Sää oli kolea tuulen vuoksi, mutta onneksi aurinkoinen. Taavi Mannerin voittojuoksu P15 lähdössä oli komea ja 12-vuotiaiden tyttöjen 3 juoksijan joukkuemitali oli myös kirkkain. Aaron Välimäki P10 ja Maria Manner T13 ylsivät hienosti hopealle, sekä Emilia Jalonen N17 pronssille.. Tässä leiskulaisten tulokset ja mitalit:

P15 3 km maastojuoksu/CC 1) Taavi Manner (-08) 11.07 PB.
P12 2 km maastojuoksu 6) Konsta Höysniemi (-11) 8.31 PB.
P10 1,5 km maastojuoksu 2) Aaron Välimäki (-13) 6.03 PB.
P9 1 km maastojuoksu 3) Leo Räty (-14) 3.40 PB.
N17 4 km maastojuoksu/CC 3) Emilia Jalonen (-06) 17.46 PB.
T13 2 km maastojuoksu 2) Maria Manner (-10) 8.09 PB.
T12 2 km maastojuoksu 5) Vilja Reho (-11) 8.38 PB, 6) Sofia Lehtimäki (-11) 9.05, 9) Tilda Jaakkola (-11) 9.44.
T11 1,5 km maastojuoksu 4) Lotta Heininen (-12) 5.57 PB.
T9 1 km maastojuoksu 4) Inna Vaajasaari (-14) 3.59 PB, 20) Neea Marjamäki (-14) 4.45 PB.

Kaikki tulokset voi katsoa Tilastopajasta
Maastojuoksujen kuvia alempana jutun jälkeen.

Heittäjille ennätyksiä

Leiskun nuoret heittäjät ovat tehneet kisakauden alussa hienoja tuloksia. Siiri Pein paransi kuulan ennätystään kymmeniä senttejä lukemiin 10,47 ja Armi Partanen paransi Nurmijärvellä moukarin T15 -sarjan seuraennätystä kuusi metriä! Elli Isometsän viime kesänä tehty ennätys parani lukemiin 43,07.