PM-hallit 17-sarjasta alkaen ja pikamatkoja Helsingissä

Kuvassa: Tomi Mäkitalo, Jasper Leppäkangas ja Pietari Kiviranta.

Lauantaina 21.1.2023 kisattiin Porin Karhuhallissa piirimestaruuksista sarjoissa 17, 19 ja naiset/miehet.

Miesten kuudellakymmenellä metrillä piirinmestaruuden vei Jasper Leppäkangas (7,25). Mukana oli myös Pietari Kiviranta, jolle alkuerässä iski takareisikramppi ja vauhti hyytyi ennen maalia (7,70).

Elias Kurumaa hyppäsi miesten korkeudessa uuden halliennätyksensä 180 ja kuittasi sillä voiton. Ensimmäinen sija ennätyksen kera, tuli Eliakselle myös M19 60m aitajuoksussa (9,17).

N19 kiekossa Siiri Pein oli Satakunnan paras tuloksella 33,97. N19 kuulassa (4kg) Siiri tuli toiseksi (10,14). Molemmat tulokset olivat hänelle halliennätyksiä.

Keväällä 16 vuotta täyttävä Tomi Mäkitalo voitti M17 60m ylivoimaisesti ajalla 7,23. Tomi juoksi samassa sarjassa myös 300 metriä, jossa voitto tuli ajalla 37,69. Molemmat ajat olivat Tomille halliennätyksiä.

Elli Isometsä sai hopeaa N17 kuulassa ennätystuloksellaan 11,31.

Elli Isometsä

Keväällä 15 vuotta täyttävä Maija Junnila juoksi N17 sarjassa 300m ajalla 47,69, sijoittuen pronssille.

Sofia Kurumaa sijoittui parhaana leiskulaisena N17 60m juoksussa viidenneksi ajalla 8,51.

Mukana kisaamassa oli myös Diana Laine, joka on aloittanut aktiiviharjoittelun viime vuoden puolella.

Helsingissä Nåid pm-hallikisoissa Pyry ja Ville pikamatkoilla

Sunnuntaina 22.1. Helsingissä juoksivat M 60m sarjassa Pyry Santahuhta ja Ville Myllymäki.  Alkuerissä Pyry kellotti ajan 7,10 PB. Finaalin Pyry jätti juoksematta, koska hänellä oli myös M 60m aitajuoksu samana päivänä. Ville juoksi finaalissa neljänneksi ajalla 7,12. Myllymäellä on takana liki vuoden kisatauko, joten hienoa että Ville pääsi taas lähtötelineisiin.

Aitajuoksun alkuerässä Pyry sai kilpaporukan nopeimman ajan 8,02 =PB. Finaaliin pääsi neljä, joista kolme otti varaslähdön, harmillisesti Pyry mukaanlukien.