Pyry Santahuhdalle 22-vuotiaiden SM-kultaa!

Pyry Santahuhdalle 22-vuotiaiden SM-kultaa!

Leiskun Pyry Santahuhta juoksi Suomen mestariksi 22-vuotiaiden 110 metrin aitajuoksun SM-kilpailuissa Turussa. Mies oli maalissa ajalla 14,59. Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Juuso Peltola oli toinen vain kolme sadasosasekuntia hitaammalla ajalla. Kisan kolmas oli Keski-Uudenmaan Arttu Saari ajalla 15,02.

Näin aiturimestari itse luonnehti suoritustaan: ”Oli kyllä hauska kisa. Lähtö ja ekat 3 aitaa tuli tosi hyvin. Keskivaiheilla tuntui, että jäin vähän Juuson vauhdista, mutta loppu tuli hyvin ja hyvällä rytmillä loppuun asti. Oli hyvin tehoja puristaa loppusileälläkin.” Mies oli kyllä silmin nähden onnellinen, sillä tämä oli viimeinen vuosi nuorten kisoissa ja se oli mahtavaa päättää kirkkaimpaan mitaliin.

Kisat jatkuvat leiskulaisten osalta lauantaina 100 metrillä ja sunnuntaina 200m:llä. Molemmissa lajeissa viivalla Eero Hirvinen ja Jasper Leppäkangas. Sunnuntaina on myös Teemu Narvin keihäskilpailu, jossa Teemu lähtee kisaan tilastokakkosena Topias Laineen jälkeen. Meneekö nyt 80 metrin raja rikki?

SM-kisojen osallistujat ja kaikki tulokset voit katsoa täältä, Turun Urheiluliiton omilta kisasivuilta.