Seuracup finaalin kuvagalleria

Seuracup finaalin kuvagalleria

Leiskun nuoret osallistuivat Pohjola Seuracupin finaaliin Savonlinnassa 1.-2.9.2023. Reissu oli monelle ikimuistoinen ja vaikka seurojen kesken sijoitus 16 ei finaalissa paras mahdollinen ollutkaan, tehtiin monia uusia ennätyksiä ja hienoja suorituksia. Pari tärkeää poisjääntiä ja muutama “tyhjäksi” jäänyt laji rokotti sijoituspisteitä selvästi. Ennen finaalia Seuracupin kahden osakilpailun jälkeen sijoitus oli paras koskaan, valtakunnallisessa keskisuurten kaupunkinen vertailussa kuudes!

Kaikesta huolimatta joukkuehenki oli näissä kisoissa aivan erityinen! Finaalin tsempparina palkittiin joukkueestamme Leo Räty, joka oli ainoa lajivoiton ottanut urheilijamme. Leo oli 11-vuotiaiden 1000 metrillä nopein omalla, ja 9-vuotiaiden poikien piiriennätyksellä 3.21,30. Reissussa oli mukana yhteensä 34 urheilijaa ja huoltajia iso joukko. Kuvagalleriasta voi aistia kisapäivän jännityksiä, ilon hetkiä ja ennen kaikkea mukavaa joukkuehenkeä! Kiitokset kaikille mukana olleille! Nyt vedetään hetki henkeä ja annetaan seuraväen palautua kohti uuden yleisurheilukauden aloitusta.

Kuvagalleriaan tästä

Seuracupin pisteet

B-sarjan finaalin tulokset Savonlinna 2.9.2023

Martta Uusitalo ja Aliisa Ryynänen avasivat Leiskun seuraesittelyn taitavasti! Osa urheilijoista ja valmentajista oli jo valmistautumassa päivän ensimmäisiin lajeihin.

“Hyvä me! Hyvä me! Hyvä meidän joukkue!”

Aina iloinen Leo Räty oli Leiskun joukkueen tsemppari.