Seuracup-finaalissa Lempäälässä ja maaottelussa kannustamassa

Seuracup-finaalissa Lempäälässä ja maaottelussa kannustamassa

Kilpailukausi lähentelee loppuaan ja mestaruuksia ratkotaan lähes joka viikonloppu. Nyt lauantaina oli vuorossa seuracup, jonka finaaleita käytiin samanaikaisesti neljällä eri paikkakunnalla. Seuracupissa seurat siis kilpailevat toisiaan vastaan. Piirien kisojen jälkeen parhaat seurat pääsivät finaaleihin paikkakunnan asukasluvun mukaan. Leisku kilpaili siis Lempäälässä 10-35 tuhannen asukkaan kuntien kilpailussa.

Lähdimme matkaan selvästi vajaalla joukkueella, kun flunssa oli vienyt meiltä useamman kovan kilpailijan. Päivän tavoitteena olikin enemmän parannella omia ennätyksiä ja kannustaa omia hyviin suorituksiin. Lempäälässä oli hieno fiilis koko päivän ja sääkin suosi, vaikka menomatkalla vettä vielä ripsikin.

Lajivoittoon Leiskusta heitti P11 keihäässä uudella ennätyksellään Eino Isometsä (30,90). Muita kolmen kärkeen lajeissaan sijoittuneita olivat Kosti Saine 2. kakkoslajissaan M17 kuulassa (14,38), Rasmus Heiniluoma 2. P13 60m aj (10,54), Leevi Pein 2. P11 60m aj (10,98, joka uusi ennätys), Elli Isometsä 2. T13 moukari (33,85) ja Fanni Kyösti 3. T15 kuula 9,58 (joka uusi ennätys).

Kaikki tulokset Tilastopajan sivulta. Leiskun Seuracup-tsempparina palkittiin Elli Isometsä.

Lempäälän kisan jälkeen lähdimme ripeästi pikaisen Ideapark-visiitin jälkeen kannustamaan Aaronia Suomi-Ruotsi -maaotteluun Ratinan stadionille. Vaikka stadionilla oli vähän yleisöä, oli tunnelma hyvä ja paremmaksi se vain muuttui, kun Suomen moukarimiehet ottivat toivotun kolmoisvoiton Aaronin johdolla. Aaronille maaottelun lajivoitto jälleen hyvällä tuloksella 76,74.