Seuracupin I osakilpailu Sastamalassa

Seuracupin I osakilpailu käytiin tiistaina 25.6. Sastamalassa.  Leiskun innokas ja nuori joukkue keräsi  10633 pistettä, sijoitus neljäs. Seuracupin I osan voitti  Porin Yu. Nopsa oli toinen ja LaLuja kolmas. Toinen osakilpailu kilpaillaan ke 24.7. Porissa. Kahden osakilpailun jälkeen ratkeaa valtakunnalliseen finaaliin pääsy.  Seuracupin sarjajako on muuttunut kokonaan viime vuodesta ja Leisku kilpailee nyt  B sarjassa eli asukasluku 10000-35000. Ohessa on linkki muutoksiin.

Seuracupissa mentiin lujaa. Tino Knuutila  juoksi  komeasti voittoon  P13 1000 metrillä kauden kotimaisella  kärkiajalla 2.52,37.  Tino keräsi juoksullaan myös parhaat seuran lajipisteet  684.  P13 60 metrillä Tomi Mäkitalo pyrähti jälleen hyvään aikaan 8,23, josta pisteitä 591, sijoitus toinen. P13 sarjan 4 x 100 metrin pikaviestijoukkue  sijoittui kolmanneksi ajalla 57,63.  Joukkueessa juoksivat Tomi Mäkitalo, Tino Knuutila, Rami Tuominen ja Ilpo Heikkilä.

M17 Lauri Niemi juoksi 200 metriä 25,37, joka antoi pisteitä 660.

Rasmus Heiniluoma kiiti voittoon P11 60 metrillä hyvällä ajalla 9.11. Voittoon juoksi myös P11 4x50m  viestijoukkue Rasmus Heiniluoma, Jere Peltomäki, Leevi Pein , Kristian Somelar.

P15 sarjassa Elias Kurumaa työnsi ennätyksensä kuulassa 12,30, sijoitus kolmas ja 612 pistettä.  P15 100 metrillä Mikael Lähteenmäki  juoksi 12,75, joka antoi 592 pistettä.  P15 viestijoukkue 4 x 100 metrillä sijoittui myös toiseksi ajalla 52,18 ja pisteitä 521. Joukkueessa juoksivat  Mikael Lähteenmäki, Elias Kurumaa, Eetu Heiniluoma, Olli Heikkilä.

Siiri Pein työnsi T15 kuulassa kolmanneksi  ja vastasi tyttöjen parhaista lajipisteistä. Tulos 10,29 antoi 491 p.

Rasmus Heiniluoma kiihdyttää ja tulee maaliin ensimmäisenä 60 metrillä P11 sarjassa.

Sofia Kurumaa T13 sarjassa

P13 Tomi Mäkitalo pyrähti isolle pistesaaliille 60 metrillä.

Fanni-Maria Jäniskangas keskellä.

Leiskun puheenjohtaja Olli Santahuhta ja liiton aluepäällikkö Mika Tyrkkö.

Fanni-Maria valmistautuu juoksustarttiin.

Eetu Heiniluoma ja Mikael Lähteenmäki P15 -sarjan pikamatkalla.

Olli Heikkilä P15 -sarjan kuulan kimpussa.

Elias Kurumaan P15 kuulan ennätystyöntö.

Lauri Niemi 200 metrillä.

Ilpo Heikkilän korkeuskisa meni omalla ennätystuloksella läpi.

Tino Knuutilan ylivoimaa, joka päättyi yli puolen kierroksen voittoon seuraavasta 1000 metrillä.