SM-halleista aitureille 4. ja 5. sija

Viikonvaihteessa kisailtiin SM-hallit Helsingin Liikuntamyllyssä. Leiskulaisista yleisen sarjan kisaan osallistuivat juoksijat Ville Myllymäki ja aiturit Pyry Santahuhta ja Eero Hirvinen.

Ville Myllymäki juoksi alkuerissä 60 metriä aikaan 7,08, mutta aika ei riittänyt finaaliin. Mestaruuden vei kauden kotimaisella kärkituloksella Samuli Samuelsson 6,65.

Eero Hirvinen osallistui 200 metrin juoksuun, mutta pitkähkö kaveri kun juoksee hallissa lyhyttä ja jyrkästi kaartuvaa sisärataa, on vaarana ratarikko. Näin siinä kävi, että Eero astui viivalle ja diskattiin ratarikon vuoksi. 60m aidat tuli paremmin, sijotus 5. ajalla 8,21, joka koheni alkueristä. Eeron ennätys on vuoden takaa nuorten SM-halleista 8,13. Ensi viikonvaihteessa kisataan Oulussa 22-vuotiaiden SM-kisat, joissa Eero on uudestaan viivalla ikätovereidensa kanssa.

Pyry Santahuhta kiritti 60m aitafinaalissa Eeroa viereisellä radalla, ollen 4. hyvällä ajalla 7,98.  Ennätys 7,97 on tullut muutama viikko sitten ja siinä vauhdissa pysytään. Aitastartteja on hallikaudelle tullut jo kymmenkunta. Finaalin kolmoisvoitto meni Jyväskylän kenttäurheilijoille. Elmo Lakka oli mestari ajalla 7,67, Ilari Manninen ja Santeri Kuusiniemi muille mitaleille.