SM-kilpailut 14-15 Raisio, 16-17 Kotka

Kultaa, Hopeaa ja Pronssia ja hyviä sijoituksia!

Teemulle kultaa, Aaronille hopeaa ja Pyrylle pronssia  + Teemun ja Jonin keihään joukkuekulta

Leiskun nuorilta hienoja onnistumisia ja uusia ennätyksiä nuorten SM-kilpailuissa. Kotkassa Aaron Kangas heitti M17 moukarissa hopealle tuloksella 67.48 ja lunasti samalla maaotteluedustuksen ensi viikonlopun nuorten Suomi-Ruotsi-maaotteluun. Netta-Nana Mäkkylä kilpaili jälleen hienosti SM-kilpailuissa ja oli N17 kuulan neljäs 12,55 ja kiekon kuudes 37,70. Eelis Hirvinen oli M16 korkeuden viides tuloksella 181. Korkeus 184 oli lähellä, mutta hiuksen hienolla pudotuksella rima tuli alas ja kamppailu mitaleista harmillisesti päättyi.

Raisiossa Teemu Narvi heitti P14 keihään mestariksi hienolla uudella ennätyksellään 62.65. Tulos on samalla Satakunnan uusi ikäluokan piirinennätys. Siinä sivussa Teeemu ohitti valmentajaisän Mikan saman ikäisenä heittämän perheen ennätyksen. Niinhän se on, että pojassa polvi paranee. Joukkuekultakin varmistui, kun Joni Levä heitti ennätyksensä 46.94. Pyry Santahuhta paranteli ennätyksiään sekä P15 100 metrin aitajuoksussa että pituudessa. Aitajuoksun finaalissa Pyry kellotti ajan 13,89 (+1.6) ja otti pronssia. Myös pituudessa mitali oli lähellä. Pyryn hyppäsi ennätyksensä kolmannella tulokseen 610 (+0.6). Senttipeliksi menneessä kilpailussa Pyry oli lopulta viides jääden pronssista 4 senttiä. P15 100 metrin loppukilpailussa Joni Ojala juoksi viidenneksi hyvällä ajalla 11.41. Tuulilukema juoksussa ylitti kuitenkin sallitun rajan. Joni juoksi hienosti myös 300 metriä sijoittuen neljänneksi  tasaisen kovassa kisassa ajalla  37,48 (ae 37,69). T14 80m aitajuoksussa Senja Lammin SM-kisadebyytti sujui myös hyvin. Uusi ennätys 12.98 ja samalla ensimmäistä kertaa alle 13 sekunnin. Loppukilpailupaikkaan se ei vielä riittänyt, mutta siinä on hyvää tavoitetta ensi kaudelle.

Raisio SM 14-15