SM-viestit Turussa

SM-viestit Turussa

Leiskulta osallistui SM-viesteihin lauantaina 9.9. kolme joukkuetta satasen viesteihin. Miesten sarjassa juoksivat Tomi Mäkitalo, Pyry Santahuhta, Eero Hirvinen ja Ville Myllymäki. Alkuerissä he juoksivat ajan 42,12, jolla pääsivät finaaliin. Tuo aika rikkoi vanhan seuraennätyksen 42,20 joka on ollut voimassa jo vuodesta 1983. Silloin sen juoksivat Torsti Myllymäki, Jorma Aukeenpää, Jarmo Itänen ja Hannu Pitkänen.

Finaalissa ajaksi tuli 42,53 ja sijoitus oli kahdeksas.

Tomi Mäkitalon osuuden jälkeen Pyry Santahuhta (9) viemässä vaihtokapulaa kohti Eero Hirvistä.

P15 joukkueessa juoksivat Leevi Pein, Jere Peltomäki, Taavi Manner ja Tuomas Saarijoki. Alkuerien aika 47,64 vei finaaliin ja loppukilpailussa pojat olivat kuudensia ajalla 47,52. Lujaa siis mentiin koska molemmat ajat olivat myös seuraennätyksiä. Nyt rikottiin ennätys 48,11 vuodelta 1997 , jolloin sen juoksivat Tuomas Rantanen, Jarno Tuominen, Jouni Rosenberg ja Kimmo Lehtinen.

Finaalissa Leevi Pein ja Jere Peltomäki (9) tekemässä vaihtoa.

T15 sarja oli suosituin ja siellä kisaan oli ilmoittautunut jopa 70 joukkuetta. Leiskulta juoksemassa olivat Aada Antila, Maija Junnila, Anni Mäkitalo ja Senja Pakkanen. Heidän aikansa alkuerissä oli 55,84.

Aada Antila juoksi avausosion ja Maija Junnila (13) jatkoi.

9.9.-10.9. Turku, SM-viestit