Kisainfo

Kisainfo

Huom! Tällä sivulla on vielä puutteita, sivua täydennetään kisojen lähestyessä.

Kilpailupaikka ja saapuminen

Kilpailut käydään Kankaanpään liikuntakeskuskusessa, os. Jämintie 10, Kankaanpää

 

Tarkemmat ohjeet mm. pysäköintiin tulossa.

Ilmoittautuminen ja jälki-ilmoittautuminen

Suomen Urheiluliiton mestaruuskilpailusääntöjen mukaisesti, ilmoittautumis- ja osallistumisoikeus on enintään kolmeen lajiin.

Varsinainen ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenteri.fi -palvelun kautta. Ilmoittautuminen päättyy 02.08. klo 24:00.

Mestaruuskilpailusääntöjen mukaisesti alle 24 tuntia myöhässä oleva ilmoittautuminen tulee hyväksyä, mutta sen ehtona on, että ilmoittautumismaksu(t) maksetaan kuusinkertaiseksi korotettuna.

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee …

Kilpailukansliassa jaetaan kaikki kilpailijoille kuuluva materiaali.

Aukioloajat:
pe 9.8. klo 9.30-20.30
la 10.8. klo 8.00-18.30
su 11.8. klo 8.00-16.30

Osanoton varmistus

Osanoton varmistus tapahtuu erillisellä lomakkeella kaikkien lajien osalta kilpailukansliassa viimeistään 90 minuuttia ennen aikatauluun merkittyä lajin alkamisaikaa (useamman erän lajeissa tämä tarkoittaa 1.erän alkua).

Voit myös tulostaa varmistuslomakkeen ennakkoon täältä (lomake ladattavissa myöhemmin), täyttää sen osaltasi ja tuoda kilpailukansliaan.

Muista, että osanottomateriaalin nouto EI OLE VARMISTUS!

Varmistus on pakollinen ja sen puuttuminen estää kilpailemisen. Varmistuksen voi tehdä urheilija tai hänen edustajansa. Tehdyn varmistuksen voi peruuttaa em. varmistusajan puitteissa kilpailukansliassa.

MYÖHÄSTYNYT VARMISTAMINEN ESTÄÄ KILPAILEMISEN!

Kun varmistus on tehty ja varmistusaika umpeutunut, ko. lajiin on myös osallistuttava (ellei kisalääkäri tai ensiapupäivystäjä anna terveydellisistä syistä poikkeuslupaa), muutoin kaikki urheilijan meneillään olevien lajien tulokset ja sijoitukset kilpailuissa mitätöityvät!

Kilpailunumero

Kaikissa lajeissa käytetään kilpailunumeroa. Numeroa ei saa taittaa tai muuten pienentää. Sama numero on käytössä kaikissa kilpailuviikonlopun lajeissa mihin urheilija on ilmoittautunut mukaan.

Pukeutumistilat

Tulossa

Verryttelyalueet

Verryttelyalueena on Kankaanpään liikuntakeskuksen alue. Pesäpallostadionilla on käytössä tekonurmikenttä ja aitoja.

Pitkät heitot

Moukarinheittoon löytyy oma harjoittelupaikka parin sadan metrin päästä urheilukentästä.

Niinisalon urheilukentällä n. 7km ajomatkan päässä on myös käytettävissä. Kenttä on n. 5 vuotta sitten rakennettu, erinomaisessa kunnossa oleva moderni keinopäällystekenttä. Keskialue on tekonurmea, joten pitkille heitoille se ei sovellu.

Liikuntakeskuksessa sijaitsee myös kuntosali, missä voimaharjoittelu omalla vastuulla on kilpailuaikoina mahdollista.

Kilpailijoiden kokoontuminen (calling)

Kaikille lajipaikoille mennään kokoontumispaikan kautta erillisen aikataulun mukaisesti. Calling-aikataulu julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä lopullisessa kilpailuaikataulussa. Kokoontumispaikka sijaitsee urheilukentän pääkatsomon vesitornin puoleisessa päädyssä (tarkentuu).

Tule ajoissa kokoontumiseen, ja tarkista että kentällä tarvitsemasi varusteet ovat mukana, sekä kilpailunumerot kiinnitettynä! Kokoontumisaikaa on 10-15 minuuttia ja sen päätyttyä kilpailijat viedään suorituspaikalle.

Call-roomissa tarkastetaan urheilijoiden sääntöjenmukainen varustus (mm. kilpailuasu ja -numero). Säännöissä kiellettyjä laitteita (mm. matkapuhelin, radio, MP3 soitin, tablettitietok.) ei saa käyttää urheilukentällä!

Kokoontumisaikana voit käydä vielä WC:ssä toimitsijan luvalla.

Jos urheilijalla on kaksi lajia päällekkäin tai edellinen laji ei pääty ennen Calling-aikaa, voi hän siirtyä toiselle lajipaikalle ilmoittamalla asiasta aiemmassa Callingissa, jos mahdollista, ja menemällä suoraan seuraavan lajin suorituspaikalle.

Juoksujen jatkoonpääsy

100m, 200m, 100m aj ja 110m aj
Kilpailijoita Alkueriä/välieriä Jatkoon sijoituksella/alkuerät Jatkoon sijoituksella/välierät Jatkoon aikojen perusteella
 9-16 2 / 0 3 2
17-24 3 / 0 2 2
25-32 4 / 2 3 3 4 / 2
33-40 5 / 3 4 2 4 / 2

Jos välieriä ei tarvita, alkuerät juostaan aikatauluun merkittyjen alkuerinpaikalla.

400m ja 800m
Kilpailijoita Alkueriä Jatkoon sijoituksella Jatkoon ajalla
 9-16 2 3 2
17-24 3 2 2
25-32 4 1 4
33-40 5 1 3

Kilpailijoiden esittely

Juoksijat esitellään lähtöviivalla ja kenttälajien osallistujat kunkin suorituspaikan läheisyydessä ennen kilpailun alkua.

Omien välineiden käyttö

Mahdolliset omat heittovälineet sekä seipäät on toimitettava tarkastukseen. Tarkastusaika päättyy heittovälineiden osalta 90 minuuttia ennen aikatauluun merkittyä lajin alkamisaikaa. Heittovälineiden tarkastuspaikka sijaitsee kentän vesitornin puoleisen päädyn huoltorakennuksessa. Seipäät tarkastetaan seiväshyppypaikalla.

Kenttälajien suoritus

Pituussuuntaisten kenttälajien karsintakilpailussa suoritetaan kolme kierrosta.

Karsintarajat

Karsintarajat tuomarineuvoston kokouksen mukaisesti:

PITUUS

Tulossa

KOLMILOIKKA

Tulossa

Finaaleissa on kuusi kierrosta, joista kolme viimeistä suoritetaan käännetyssä suoritusjärjestyksessä 3. kierroksen jälkeisten sijoitusten mukaisesti. Mikäli loppukilpailussa on enemmän kuin kahdeksan kilpailijaa, kolmelle viimeiselle kierrokselle pääsee kilpailun 8 parasta kilpailijaa.

M17/16 ja N17/16 5000m ratakävelyissä käytetään 35min ajanottorajaa.

Tulosluettelossa voivat esiintyä vain ennen asetetun ajan umpeutumista maaliin tulleet kilpailijat. Raja kertoo kuinka kauan ajanottojärjestelmää pidetään käynnissä kussakin lähdössä. Saadakseen sijoituksen ja virallisen ajan tulosluetteloon urheilijan on tultava maaliin ennen ajanoton päättymistä.

RIMAN KOROTUKSET

Tulossa

Kilpailijoiden poistuminen kentältä (Mixed Zone)

Kilpailijat poistuvat kentältä poistumisalueen (Mixed Zone) kautta, ja se sijaitsee (tulossa). Juoksijat siirtyvät maaliintulon jälkeen mixed zone-alueelle, jonne heidän varustekorinsa on kuljetettu. Kenttälajien kilpailijat viedään ohjatusti pois kentältä samaa kautta, missä myös median edustajia voi olla tekemässä haastatteluja.

Tulokset

Tuloksia voi seurata reaaliaikaisena netistä Tuloslista-palvelun kautta (linkki).

Virallinen tulostaulu sijaitsee pääkatsomon takana.

Palkintojen jako

Jokaisen lajien kolme parasta sekä voittajan henkilökohtainen valmentaja (yksi per urheilija) palkitaan ja lajivoittajat kukitetaan, maalin läheisyydessä nurmikolla (aidan ulkopuolella), erillisen palkintojenjako aikataulun mukaisesti. Aikataulu julkaistaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen lopullisessa kilpailuaikataulussa.

Huomioittehan, että palkintojenjakoon osallistuvan kilpailijan ja valmentajan tulisi olla paikalla hyvissä ajoin!

Mikäli urheilija ei pääse palkintojenjakoon päälleikkäisen lajisuorituksen vuoksi, voi palkinnon noutaa myöhemmin palkintojakoteltalta.

Mahdollisista muutoksista palkintojenjaon aikatauluun ilmoitetaan kenttäkuulutuksilla.

Oleskelu kentällä

Kentällä saavat oleskella vain kilpailuvuorossa olevat kilpailijat ja toimitsijat.

Ensiapu

Kentällä on kilpailujen aikana paikalla kisalääkäri/ensiapupäivystäjä. (päivystyspaikka)

Vastalauseet

Kaikki urheilijoiden ja toimitsijoiden väliset näkemyserot tulee selvittää välittömästi kilpailupaikalla kenttälajeissa lajin johtajan ja juoksulajeissa nimetyn Start refereen kanssa. Mikäli yhteistä näkemystä ei saada aikaan, kilpailijalla tai hänen edustajallaan on oikeus tehdä kirjallinen vastalause.

Vastalauseet, jotka koskevat lajin läpivientiä tai kilpailutuloksia, tulee tehdä 30 minuutin kuluessa siitä kun ko. lajin tulokset virallisesti julkaistiin ilmoitustaululla.

Vastalause on tehtävä kirjallisesti kilpailukansliasta saatavalla lomakkeella. Maksu vastalauseen tekemisestä on 50 euroa, joka summa on maksettava käteisellä rahalla.

Media

Median edustajille on järjestetty mediatila liikuntakeskuksen tiloihin (paikka tarkentuu)

Valokuvaajat, jotka toivovat liikkuvansa sisäkentällä tulee käyttää erillistä omaa pressiliiviä.

Paikalle tulevien median edustajien ja valokuvaajien tulee ilmoittautua ennakolta sähköpostitse: tia.kraft@leisku.fi, kiitos.

Kisaruokailu

Kisaruokailu tapahtuu yläasteen ruokalassa n. 200m kävelymatkan päässä urheilukentästä.

kartta

Tarkemmat tiedot (aukioloajat, ruokalista) omalla sivullaan.

Kisakioski

Urheilukentän maalipään läheisyydessä palvelee monipuolinen kisakioski. Myös korttimaksaminen mahdollista.

Urheiluvälineiden myynti

Tulossa

Tiedustelut

Tia Kraft, p. 040-533 1010, tia.kraft@leisku.fi