Su 14.8. SM-kilpailut

Varkaus – Netta-Nanalle kiekon hopeaa

Netta-Nana Mäkkylä heitti komeasti hopeaa T 14 kiekossa tuloksella 38,20. Kilpailu oli jännittävä ja Netan sarja oli tasainen.  Parhaan heittonsa Netta heitti neljännellä kierroksella. Kilpailua Netta johti aina viimeiselle kierrokselle saakka. Sonja Jokiranta Raisiosta heitti kuitenkin parhaansa viimeisellä 38,54 ja voitti  kisan.  Netalle pronssia kuulassa ja hopeaa kiekossa ovat upeat saavutukset ensimmäisissä SM-tason kilpailuissa.

Jyväskylä

Sami Nieminen M17 jatkoi kilpailusarjaansa vielä tänään ja juoksi aamulla 100 metrin alkuerissä 11,56, jolla jatkoi välieriin. Välierässä Samin aika oli 11,53 -0,6, jolla sijoitus 10. Samin tuntemusten mukaan kahden aikaisemman kisapäivän urakka oli vienyt herkkyyttä ja tuntui päivän juoksuissa.  N17 keihäässä Riikka Tähtinen heitti 32.12, sijoitus 12.