SUL nimesi leiskulaisia Team Finlandiin kaudelle 2023

SUL nimesi leiskulaisia Team Finlandiin kaudelle 2023

Team Finland -ryhmään valittiin Aaron Kangas, moukari

Team Finland, Nuoret -ryhmään valittiin Teemu Narvi, keihäs

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

”Team Finland -valmennusryhmään valitun urheilijan ja hänen valmentajansa ympärille rakentuu Team Finland -ohjelmakokonaisuus.

– Sen sisältönä on kaikille yhteisiä toimintoja, toimenpiteitä ja tapahtumia. Mutta myös urheilija- ja valmentajalähtöisesti eli tarveharkintaisesti, määriteltyä tukea ja apua, liiton valmennuksen johtaja Jarkko Finni sanoo.”  — ”Team Finland -ryhmän urheilijalle on tarjolla esimerkiksi lajiliiton kansainvälisen kilpailutoiminnan managerointipalvelua. Urheilijoiden valmentajat puolestaan ovat mukana mm. sparritoiminnassa ja heille rakennetaan mahdollisuuksia jatko- ja täydennyskoulutuksiin.

Team Finland -ohjelman lisäksi urheilija-valmentajaparien valmentautumis- ja kilpailuprosesseja tuetaan mm. yleisurheilukeskuksien toiminnan, oman lajin maajoukkueohjelman ja SUL:n laajan kansainvälisen arvokilpailutoiminnan sekä kattavan kansallisen kilpailujärjestelmän avulla.”

 

SUL:n uutinen kaikista valituista urheilijoista luettavissa  täältä: https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/sul-nimesi-valmennusryhmiin-yli-200-urheilijaa/