Ti 10.12. Urheilukoulussa reipasta menoa ja joulupukin vierailu

Ti 10.12. Urheilukoulussa reipasta menoa ja joulupukin vierailu

Ensi tiistaina on urheilukouluissa joulupukin vierailu. Aloitamme normaalisti klo 17.30 urheilukouluissa. Myös vanhemmat urheilukoululaiset tulevat. Perinteisesti ohjelmassa ovat liikuntaleikit ja pienet viestikisailut. Joulupukki vierailee nuorimpien urheilukouluaikana, jonka jälkeen on mehu- ja kahvitarjoilu kaikille. Tonttulakit mukaan, tervetuloa!
( 9-v ja vanhemmat jatkavat harjoituksia ja/tai  pelaavat vielä kahvituksen jälkeen omalla vuorollaan esim. käsipalloa, sählyä, ym.)

Kankaanpää Games-kisassa sekä Kankaanpäässä aluekisoissa kilpailleille (joita ei vielä palkittu palkitsemistilaisuudessa) palkitseminen; Kerttu Heininen, Elli Isometsä, Sofia Kurumaa, Fanni Kyösti, Pinja Pakkanen, Hanna Pihlaja, Anni Haapasilta,Helga Uusitalo, Alma Rantanen, Hilma Uusitalo, Emma Rajaniemi, Milja Heittola,Leevi Heininen, Tuomas Huhtanen, Eino Isometsä, Tino Knuutila, Henri Saunaluoma, Aleksi Järvinen, Antti Männistö, Arttu Uusitalo, Juho Kallama, Matias Kokko,

Varuste- ja arpapöytä
Illan aikana on arpapöytä sekä mahdollisuus tutustua uusiin seura-asuihin ja myös ostaa heti uusista varastossa löytyvistä seura-asuista (muutamia kokoja jäljellä). Tilaamme myös lisätilausten perusteella lisää. Myös aikaisemmista seura-asuista saatavilla hajamalleja ja kokoja edullisesti.