TJIG ja maaliskuun urheilutuloksia

Valmentaja Olli Santahuhta menestyksekkään juoksijaryhmänsä keskellä,

vasemmalta alkaen Taavi, Jere, Aleksi ja Tomi.

8.3.-10.3. Tampere, Tampere Junior Indoor Games:

M17 sarjassa Leiskun nuorista miehistä pääsi peräti kaksi 60m finaaliin. Tomi Mäkitalo juoksi ylivoimaisesti ajalla 6,94 voittoon ja Jere Peltomäki 7,47 kuudenneksi. Tomi juoksi alkuerissä vielä kovemman ajan eli 6,88 ja sillä teki 17-vuotiaiden miesten kauden kärkiajan. Aika on kaikkien aikojen tilastoissa 4. nopein 17 vuotiailla. Lukemat lupaavat siis hyvää kautta.

M17 300m matkalla Tomi Mäkitalo oli myös omaa luokkaansa. Ajalla 35,40 hän peittosi liki kahdella sekunnilla toiseksi tulleen. Tomin aika on M17v kauden kärki ja M17v kaikkien aikojen tilastossa 10. Myös Taavi Manner juoksi hienosti ja sijoittui neljänneksi 39,12 PB.

M17 800m Taavi Manner sijoittui toiseksi 2.08,20

P15 keihäässä Eino Isometsä heitti ennätyksensä 47,77 ja sai pronssia.

Eino Isometsä mitali kaulassaan.

P12 60m Juho Viljanen 8,64 PB tuli neljänneksi.

T13 korkeudessa Sofia Lehtimäki sijoittui 1,40 PB tuloksella yhdeksänneksi.

T12 kuulassa Jenna Hautakorpi työnsi hienolla tuloksella 10,61 PB T12v kauden kärkituloksen ja voitti kisan.

Leiskulla oli paljon urheilijoita mukana ja perjantaista sunnuntaihin kestävissä kisoissa oli todella suuri osallistujamäärä. Kaikki kisailijat saivat hyvää kokemusta isoista kisoista ja myös monella omat ennätykset paranivat.

17.3. Alavus/T, Moukarin talvikisat:

Armi Partanen kävi kisaamassa Alavuudella ja heitti N17 moukaria (3kg) 44,43 sijoittuen neljänneksi.

16.3. Kotka, Kiekon hallimestaruuskilpailut:

Nuorten SM-hallikisat olivat jo muutama viikko sitten Vaasassa, mutta koska siellä ei ollut mahdollista heittää kiekkoa, järjestettiin Kotkassa lauantaina 16.3.2024 kiekonheittäjille omat kisat. Leiskusta oli mukana vain Siiri Pein, joka kisasi N19 sarjassa. Siirin pisin heitto kantoi 37,53 PB ja sijoitus oli seitsemäs.