Juoksukoulut jäsenhintaan

Juoksukoulut jäsenhintaan

Huhti – toukokuun kampanjassa saat hyvää oloa itsellesi!

Kun mämmit on nyt lusikoitu, on aika suunnata katseet tulevaan kesään. Tavoitteletko hyvää oloa ja kenties haaveilet peruskunnon kohottamisesta, mutta et ole varma miten olisi järkevää aloittaa juoksuharjoittelu? Onko unelmasi kenties juosta joskus tapahtumassa kymppi, puolimaraton tai jopa maraton? Me kannustamme sinua ja toivomme sinun haastavan ystäväsikin mukaan! Satsaatte omaan hyvinvointiinne ja tuette samalla paikallista yleisurheiluseuraa näinä poikkeuksellisina aikoina. 

 

Alla juoksukouluun kaksi vaihtoehtoa, tsekkaa sisällöt eri kuntoilijatyypeille:

Kannatusjäsenyys 1, Suunta on ylöspäin! 

6 viikon juoksukouluohjelma sinulle, joka haluat aloittaa juoksemisen vähitellen. Tämä ohjelma on sopiva sinulle, jos tavoittelet hyvää oloa ja peruskunnon kohottamista. Kolme lenkkikertaa viikossa ja vaiheittainen juoksuharjoittelun aloittaminen antavat hyvän pohjan vaativampaankin harjoitteluun. Saat lisäksi juoksutekniikkaan neuvoja ja liikkuvuusohjelman, joka sisältää liikkeitä kehon laajojen liikeratojen ylläpitämiseksi ja auttaa palautumisessa.

Hinta 50 € (jäsenhinta 40€)

 

Kannatusjäsenyys 2, Otan haasteen vastaan! 

6 viikon räätälöity juoksukouluohjelma sinulle, joka tähtäät pidemmälle juoksumatkalle ja tahdot kehittää kestävyyttä ja juoksuvoimaa. Jaksat juosta jo puoli tuntia pidempiä juoksulenkkejä. Saat juoksuohjelman lisäksi juoksutekniikkaan neuvoja, juoksijan lihaskuntoharjoitteluun treeniohjelman, sekä liikkuvuusohjelman, joka sisältää liikkeitä kehon laajojen liikeratojen ylläpitämiseksi. Taustatiedot selvitetään ennen harjoitusohjelman laatimista valmentajan kanssa. Tämä paketti antaa hyvät eväät itsenäiseen harjoitteluun jatkossa.

Kaikille jäsenille ja juoksukoululaisille on luvassa yhteisharjoituksia Leiskun asiantuntevien valmentajien ja urheilijoiden johdolla heti, kun korona-aika sen mahdollistaa.

Hinta 100 € (jäsenhinta 80€)

 

Tiedustelut: Tia Kraft, 040 533 1010