Tulossatoa viikonlopulta

8.6.  Artulle kärkitulos kuulassa 19,50 Hämeenkyrössä

Arttu Kangas paranteli kuulantyönnön kotimaisen kärkituloksen lukemiin 19,50 Hämeenkyrön kuulakisassa. Hän työnsi kilpailussa kaikki viisi mitattua työntöään yli 19 metrin. Toiseksi tuli Timo Kööpikkä 19.05. Seuraavan kerran Arttu kilpailee ensi viikon sunnuntaina Raaseporissa.

8.6.  Eero juoksi aidoissa ennätyksensä ja Eelis kauden parhaansa Jyväskylässä

Eero Hirvinen juoksi M19  110 metrin aidoissa uudet ennätyslukemansa. Jo ensimmäisessä juoksussa ennätys parani 14,44 ja toisessa vielä 14,32. Molemmissa juoksuissa Eero oli toinen Jyväskylän Juuso Peltolan juostessa voittoon.  Kolmas oli Lahden Ahkeran Karim Echahid.

Miesten 110 metrin aidoissa Eelis Hirvinen juoksi kauden parhaansa 15,59, jolla sijoitus neljäs. Voittoon juoksi Ilari Manninen.

8.6.  Seppo Välimäki aluekilpailut, Noormarkku –

P15 Elias Kurumaa teki kesän parhaansa kolmessa lajissa. Voittotulos korkeudessa oli 170, jolla sijoittuu jo P15  tilastoissa viidenneksi.  Pikamatkalla 100 metrillä oli sijoitus toinen ajalla 13,07.  Samoin kuulassa sijoitus oli toinen tuloksella 11,94.  Kahdentoista metrin ylitys lähenee.

Tomi Mäkitalo P12, kellotti  P13 sarjassa 200 metrillä uuden ennätyksensä 28,43, sijoitus kolmas.  Oma ennätys parani sekunnilla ja aika yltää P12  tilastoissa hienosti kakkosijaan.

Rasmus Heiniluoma voitti komeasti P11 60 metrin pikamatkan uudella ennätyksellään 9,08, jolla ollaan valtakunnallisesti tilastoissa hyvin kahdeksantena.  Ensimmäisessä keihäskisassa keihäs lensi jo 21,21 kerran harjoittelun jälkeen.

8.6. Pyrinnön heitot, Tampere

Elias Sairio oli heittämässä P15 sarjassa kiekkoa. Voittotulos 40,52 tuli kolmannella kierroksella. Elias heitti Kankaanpään aluekisassa 4.6. ennätyksekseen  45,26, jolla on tilastoissa kuudentena.