SM-toimitsijainfo julkaistu

SM-toimitsijainfo julkaistu

Kisat lähestyy ja neljä viikkoa aikaa ensimmäisen lajin (moukarin) avausheittoon! Kisat ovat siis pe-su 9.-11.8.

Toimitsijainfoa voi lukea www.leisku.fi/sm/toimitsijainfo – sivulta. Käykää tutustumassa ja jakakaa tietoa lähipiirissänne!

Kilpailijoille suunnattua infoa kannattaa lukea myös, sillä se sisältää paljon käytännön asioita, joista on hyvä tietää. Itse kilpailulajien toimitsijoiden on hyvä kerrata myös voimassa olevat säännöt omaan lajiin, eritoten poikkeustilanteita varten. Näistä lisätietoa oman lajisi johtajalta tai täältä.

Ja mikä tärkeintä, muistutan ennen kilpailua olevista tapahtumista, jotka ovat:

 

ti-ke 16.-17.7. SM-esikisat, eli Satakunnan mestaruuskisat klo 18.00 alkaen (paikalla n. klo 17), jossa treenataan kisakoneisto kuntoon itse päätapahtumaa varten.

Päiväkohtaiset lajit näkee kilpailukalenterista, jonka linkki on tässä.

Paikalle kaikki kynnelle kykenevät toimitsijat. Oman paikkasi saat tietää lajijohtajaltasi, joka todennäköisesti on informoinut sinua jo oman ryhmäsi sisällä.

 

su 28.7. klo 14.00 SM-kisojen yleisinfo ja toimitsija-asujen jako Kankaanpääsalissa. Tilaisuudessa ovat paikalla oman ryhmäsi päävetäjät ja saat tietoa tulevista tehtävistä ym. Kaikille tilaisuuteen osallistuville tanssilippu illan tansseihin Venesjärven rantalavalle!

 

5.8. tai 6.8. klo 18.00 hygieniapassin kokeen suoritusmahdollisuus

 

Toivomme tietysti kisavieraille, mutta myös toimitsijoille hienoa kokemusta ja toimivaa kilpailua! Hienoa, että olette mukana tapahtumassa!!

 

Alla vielä hyvä video muutamista päivitetyistä säännöistä.